Sól spożywcza

Sól kamienna z Kłodawy dla celów spożywczych to 7 rodzajów produktów

Sól kamienna spożywcza z Kłodawy to najlepsza sól do zastosowań kuchennych.
Zawiera, w śladowych ilościach, szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Skład mikroelementów zbliżony jest do ich zawartości w płynie ustrojowym organizmu. Biopierwiastki wchodzące w skład kłodawskiej soli tworzą ich kompleksy, łatwo przyswajalne przez organizm.
Sól kłodawska zawiera naturalne pierwiastki takie jak: żelazo, wapń, magnez, cynk, potas i jod.

Sól spożywcza do przetworów naturalna kamienna niejodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1,1 kg, 3 kg
pakiet 10×1,1 kg
paleta

Slider

Sól kamienna spożywcza biała jodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1kg
pakiet 10 x 1kg
paleta

Slider

Sól kamienna naturalna biała drobnoziarnista niejodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1kg
pakiet 10 x 1kg
paleta

Slider

Sól kamienna naturalna różowa drobnoziarnista niejodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1kg
pakiet 10 x 1kg
paleta

Slider

Sól kamienna naturalna biała gruboziarnista niejodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1kg
pakiet 10 x 1kg
paleta

Slider

Sól kamienna naturalna różowa gruboziarnista niejodowana

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 1kg
pakiet 10 x 1kg
paleta

Slider

Sól kamienna
spożywcza jodowana
(solniczka)

oferowane w opakowaniach:
opakowanie 250 g
pakiet 20 x 250 g

Slider